Аймак

БЫШТАК ПИРОГУ

 11,515 Бардыгы /

Кандай азыктар керек?БЫШТАК ПИРОГУ

Бир порция үчүн:
Быштак: 135 гр
Буудай акшагы же уну: 10-12 гр
Шекер: 15 гр
Жумуртка: 4 даана
Маргарин майы: 5 гр
Кургатылган нан: 5 гр
Каймак: 5 гр

Кантип жасалат?
Унга майдаланган быштак, жумуртка, шекер, тузду кошуп 1 порция үчүн 10 мл суу куюп аралаштырабыз. Даяр болгон камырды формага келтирип алып үстүн май менен майлап, кургатылган нанды себелейбиз. Үстүн бир аз чегип, каймак менен майлап духовкага салып 20-30 мүнөт кармайбыз. Даяр болгондо үстү кызарып чыгат.

Автор

Байланыш дареги

Email: aymak.kg@mail.ru

Телефон: +996 (770) 81-00-32

Факс: +996 (3722) 2-32-36

Адрес: Жалал-Абад ш. Ленин к. 17