Өлкө аймактары менен кубаттуу
ПАРА АЛЫП ЖАТКАН КЫЗМАТКЕР КАРМАЛДЫ
- ticket title
- СЫНАК Орток токой чарбасы
- Соода-сатык (02.04.2024-ж.)
- Объявляет тендер на оказание услуг
- Аукцион АТАБЕКОВ АЙЫЛ ӨКМӨТҮ
- СООДА-САТЫК (27.02.2024-ж.)
- Аукцион БЕШИК-ЖОН АЙЫЛ ӨКМӨТҮ
- Сынак АРСТАНБАП АЙЫЛ ӨКМӨТҮ
- СООДА-САТЫК
- Аукцион ДОСТУК АЙЫЛ ӨКМӨТҮ
- Соода-сатык
- Конкурс ЖАМУ
- КУЛАКТАНДЫРУУ Таш -Көмүр шаарынын мэриясынын алдындагы муниципалдык менчик департаменти
- АУКЦИОН Могол айыл аймагы
- АУКЦИОН Кеңеш айыл аймагы
- АУКЦИОН Акман айыл өкмөтү
- АУКЦИОН Могол айыл аймагы
- Урматтуу окурмандар, Сиздер жарыя-жарнак бөлүмүнөн соода-сатык, сынак, аукцион, тендер тууралуу жарыяларды байма бай окуй аласыздар.
- АУКЦИОН С.АТАБЕКОВ АЙЫЛ ӨКМӨТҮ
- ЭСКЕРТҮҮ! Урматтуу Жалал-Абад шаарынын тургундары
4,801 Бардыгы / Керектүү ингредиенттер:• Айран 150 гр.• Тооктун төш эти – 500 г.• Картѳшкѳ – 3-4 даана.• Помидор – 1 даана• Аш-кѳктѳр, сарымсак, туз, майда калемпир. Даярдоо ыкмасы: Алгач тооктун тѳшүн маринаддап алабыз. Этке сарымсакты майдалап салып, айран кошобуз. Андан соң туз сээп, аш-кѳк жана калемпирди себебиз. Жогорудагыдай ыкма менен маринаддалат жана 20-25 мүнѳт тыныктырып […]
4,802 Бардыгы / Керектүү ингредиенттер:• Айран 150 гр.• Тооктун төш эти – 500 г.• Картѳшкѳ – 3-4 даана.• Помидор – 1 даана• Аш-кѳктѳр, сарымсак, туз, майда калемпир. Даярдоо ыкмасы: Алгач тооктун тѳшүн маринаддап алабыз. Этке сарымсакты майдалап салып, айран кошобуз. Андан соң туз сээп, аш-кѳк жана калемпирди себебиз. Жогорудагыдай ыкма менен маринаддалат жана 20-25 мүнѳт тыныктырып […]
МАРИНАДДАЛГАН ТООК ЭТИ
13.02.2017 / Автор aymak4,803 Бардыгы /
Керектүү ингредиенттер:
• Айран 150 гр.
• Тооктун төш эти – 500 г.
• Картѳшкѳ – 3-4 даана.
• Помидор – 1 даана
• Аш-кѳктѳр, сарымсак, туз, майда калемпир.
Даярдоо ыкмасы: Алгач тооктун тѳшүн маринаддап алабыз. Этке сарымсакты майдалап салып, айран кошобуз. Андан соң туз сээп, аш-кѳк жана калемпирди себебиз. Жогорудагыдай ыкма менен маринаддалат жана 20-25 мүнѳт тыныктырып коюу керек.
Картѳшкѳнү тазалап, 4 бѳлүккѳ бѳлѳбүз. Аларды бышыруучу калыпка салып зайтун майын, аш-кѳк, туз жана калемпирди кошобуз. Калыптагы даяр массанын үстүнѳ маринаддалган этти салабыз. 200 ̊ысыкта 40 мүнѳттѳй бышырып алабыз.
Оңой жана даамдуу!
Умида Нажимиддинова, “Аймак”
Автор aymak
-
22.05.2023 / Автор anarkan_kg ЭНЕ ЫЙЫК, ЭНЕ КЫМБАТ БААРЫНАН
-
-
-
-
17.04.2024 / Автор anarkan_kg ОИИБде 2024-ЖЫЛДЫН 1-ЧЕЙРЕГИНИН ЖЫЙЫНТЫГЫ ЧЫГАРЫЛДЫ
-
17.04.2024 / Автор anarkan_kg ПАРА АЛЫП ЖАТКАН КЫЗМАТКЕР КАРМАЛДЫ
-
-
-
15.12.2023 / Автор anarkan_kg МАМЛЕКЕТТИК ИПОТЕКАЛЫК КОМПАНИЯ БАШТАПКЫ ТӨЛӨМҮ ЖОК ТУРАК ЖАЙ БЕРЕТ
Маек
Залкарбек КАРИМОВ: “ӨЗГӨН ШААРЫН КЕҢЕЙТҮҮГӨ ЖЕР ТАРТЫШ!”
Залкарбек КАРИМОВ акыркы жылдарда Ош облусунун Алай районундагы Будалык жана…
Биз жөнүндө
Байланыш дареги
Email: aymak.kg@mail.ru
Телефон: +996 (770) 81-00-32
Факс: +996 (3722) 2-32-36
Адрес: Жалал-Абад ш. Ленин к. 17
You must be logged in to post a comment.